Sales en Marketing topper voor Marktplaats MKB

Profielnummer: PO1057

Marktplaats voor MKB zoekt commerciële Sales en Marketing toppers (MBI) voor groei.

Op het ontwikkelde B2B platform, kunnen MKB bedrijven producten en diensten aanbieden aan andere bedrijven. Door de goederen en bijbehorende diensten slim te combineren, vinden klanten die goederen kopen ook direct de dienstverlener erbij en vice versa.

Alles draait om vertrouwen en betrouwbaarheid van de partijen die zich aanbieden via het platform. Daarvoor is een screening procedure in werking, die voorkomt dat er malafide praktijken zullen optreden. Dit is namelijk vaak de angst voor bedrijven om online via een platform te kopen. Er zijn goede afspraken met zeer betrouwbare en gerenommeerde partners gemaakt die ondersteuning geven aan het geheel.

De doelstelling van het platform is gemak. Het geeft met name de mogelijkheid om in bepaalde sectoren een totaal concept van aanbieders te zien. Het is daarmee eenvoudig om goederen aan te schaffen en de eventueel benodigde diensten of installatie van die goederen direct mee te kopen. Via het platform kun je offertes opvragen en snel een vergelijking maken tussen de diverse aanbieders.

De sectoren/branches waar het platform zich op richt zijn: de Bouw, ICT en facilitaire diensten. Alles wat hieronder valt willen we via het platform aanbieden.

Verdienmodel platform: aanbieders sluiten een abonnement af en kunnen aanvullend adverteren om via banners e.d. op te vallen. Kopers betalen geen kosten en de transacties vinden rechtstreeks plaats.

Voordelen voor de aangesloten bedrijven zijn:

– betrouwbare site voor alles op gebied van: Bouw, ICT en Facilitair

– snel inzicht in offertes

– lead generator voor bedrijven en ZZP’ers (sales kanaal)

– vraag en aanbod bij elkaar brengen

– goederen en diensten die daarbij horen bij elkaar gebracht

– gemak voor kopende partij

Profiel MBI kandidaten:

Sales

Om de groeiambities van dit bedrijf te kunnen waarmaken zijn we op zoek naar een ondernemende sales en (online) marketing topper die gewend is om zelfstandig acquisitie te doen. Daarnaast ken jij de wegen in het MKB en spreek je de taal van de ondernemers. Buiten dat verwachten wij:

  • moet zelfstandig kunnen opereren als ondernemer
  • heeft sales en (online) marketing ervaring in een B2B omgeving
  • heeft een netwerk in deze B2B omgeving, liefst binnen een van de genoemde branches

Marketing

We zoeken een ondernemende marketeer met ervaring in B2B, veel online marketing kennis en ervaring en daarbij een gezonde ondernemingsgeest.

De gezochte ondernemers kunnen participeren voor een bedrag van 100K, waarvoor een substantieel aandelen pakket kan worden verkregen. In de onderneming is kennis, ervaring en kapitaal beschikbaar om de groei te kunnen realiseren. Gedeeltelijke financiering is bespreekbaar.

Meer informatie?

Voornaam:*

Achternaam:*

E-mailadres:*

Telefoonnummer:*

Straat + huisnummer:*

Postcode:*

Woonplaats:*

Land:*

CV:

LinkedIn profiel:

Profielnummer:*

Bericht

[recaptcha theme:dark]