MBI-kandidaat voor The Shirtkitchen

Profiel beschrijving MBI kandidaat.

De gezochte MBI kandidaat wordt lid van het MT en aandeelhouder van Smart Shirt Company BV., een kleding bedrijf gespecialiseerd in shirts (overhemden).

Verwacht wordt, dat de MBI kandidaat een ‘multi-tasker’ is, die bij alle werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden om Smart Shirt Company BV verder te ontwikkelen en in de markt te zetten, actief deelneemt.

Smart Shirt Company BV is om een jonge onderneming, die zich met voor haar concept The Shirtkitchen, in de early-stage bevindt.

Commerciële activiteiten moeten verder ontwikkeld worden, maar hebben in potentie de mogelijkheid om zeer renderend te zijn.

De MBI’er act naast de huidige directeur. Afhankelijk van de achtergrond en ervaring van de MBI zal de huidige directeur de MBI bij alle activiteiten betrekken en zonodig de MBI begeleiden in het vervaren van de kennis die noodzakelijk is om goed te kunnen functioneren. De MBI moet het in zich hebben de man / vrouw van de toekomst voor de onderneming te zijn en worden.

Van de MBI’er wordt verwacht het hij/zij een meespelend coach is!

 

De MBI moet ondernemend zijn, actief zijn in het verwerven van nieuwe klanten via zijn / haar netwerk en het verder uitbouwen van een bestaand netwerk.

De MBI moet enthousiast en representatief zijn en zich gemakkelijk voelen in nieuwe netwerk omgevingen. Passie is het kenmerk van het concept.

Ook moet hij / zij proactief zijn; zien en doen!

Hij / zij moet affiniteit met mode hebben en in staat zijn nieuwe trends te herkennen en te gebruiken in de activiteiten van de onderneming. Een vlotte verzorgde uitstraling, goede contactuele en sociale eigenschappen zijn een must.

Het goed kunnen aansturen van het team is een voorwaarde. De MBI moet over goede management tools beschikken; een echte teamspeler.

De management competenties zijn beslist ook noodzakelijk voor:

 

Samenwerken en empathisch vermogen

  • Een constructief bijdrage leveren aan de samenwerking met, het inspireren van en leiding geven aan de licentienemers en het coachen van hen

Resultaatgericht

  • Met inzet, energie, passie en vasthoudendheid acties ondernemen, gericht op het behalen van doelstellingen en concrete resultaten.
  • Meedenken in het proces van het zoeken en vinden van onderscheidende elementen in het concept; voortdurend op zoek naar het nieuwe, om zo de voorsprong vast te kunnen houden en de klanten te prikkelen om te blijven kopen en prospect’s aan te trekken.
  • Het opstellen en uitbrengen van een gedegen en haalbaar salesplan
  • Werken met prognoses en targets
  • Het kunnen werven van nieuwe licentienemers en het leiding geven aan dit team

 

Initiatief / zelf startend vermogen

  • Actie- en resultaat gedreven. Waar mogelijk de kans grijpen om zelf initiatief te nemen en direct te handelen.

Klantgerichtheid

Zonder klanten geen toekomst: de kandidaat is er op uit diensten en service te leveren die zo optimaal mogelijk aansluit bij de wensen en het verwachtingspatroon van de klanten.

De klant de tijd en aandacht geven met het onderhouden van een goede relatie, die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen.

Overtuigingskracht / sturend vermogen

Door middel van weloverwogen inzet van argumentatie en kennis van zaken, persoonlijk overwicht en/of diplomatie, acceptatie en instemming bij anderen krijgen.

 

Meer informatie?

Voornaam:*

Achternaam:*

E-mailadres:*

Telefoonnummer:*

Straat + huisnummer:*

Postcode:*

Woonplaats:*

Land:*

CV:

LinkedIn profiel:

Profielnummer:*

Bericht

[recaptcha theme:dark]