Stabiele en gebruiksvriendelijke online oplossing softwareapplicatie

o.g.v. CRM & projectadministratie gebaseerd op state-of- the-art technologie

Voor onze cliënt (een maatwerk software leverancier, gespecialiseerd in het ontwikkelen van bedrijfskundige applicaties), die in eigen beheer een integrale oplossing voor het online beheren van contacten, projecten, uren en facturen heeft ontwikkeld, zijn wij op zoek naar een partij die momenteel actief is op de markt van CRM / projectadministratie en die haar portfolio wil verbreden, dan wel vervanging zoekt voor de oude software. Partijen actief op een specifieke nichemarkt hebben daarbij de voorkeur.

Het betreft een goed uitgewerkte, stabiele en zeer gebruiksvriendelijke online oplossing, gebaseerd op state-of-the-art technologie.

Omdat onze cliënt alle focus en energie heeft gericht op de kernactiviteiten als software ontwikkelaar wil zij het verdere vermarkten overlaten aan een nieuwe eigenaar.

Er zijn twee mogelijkheden:

Volledige overname

De kopende partij neemt alles over. Onze cliënt geeft (indien gewenst) technische ondersteuning aan de nieuwe eigenaar.

Gedeeltelijke overname

De kopende partij neemt bijna alles over. Onze cliënt blijft voor een deel aandeelhouder en treedt op als technisch partner.

Indien u meer informatie wenst kunt u contact opnemen met Nico Praat, partner bij Pro-Ondernemer. Mailadres np@pro-ondernemer.nl of 06-82056643

 

Meer informatie?

Voornaam:*

Achternaam:*

E-mailadres:*

Telefoonnummer:*

Straat + huisnummer:*

Postcode:*

Woonplaats:*

Land:*

CV:

LinkedIn profiel:

Profielnummer:*

Bericht

[recaptcha theme:dark]