Operationeel / Logistiek Directeur

Gedreven Operationeel / Logistiek Directeur (MBI’er) gezocht die samen met ons Linkpay op de kaart gaat zetten

Linkpay is een platform om snel en eenvoudig diverse soorten betaallinks aan te maken om online betalingen te kunnen ontvangen. Het is niet meer nodig om een complete webshop in te richten. De betaallinks van Linkpay kunnen overal geplaatst worden: op de eigen website, in forums, op social media, op een factuur of in een e-mail. Via deze link kunnen klanten eenvoudig, veilig en snel betalen.

Het bedrijf staat aan de vooravond van een verdere landelijke lancering en zoekt naar een participerende ondernemer die met zijn  / haar marketing- en saleskennis Linkpay succesvol op de kaart zetten daarnaast mede vorm gaat geven aan het licentienetwerk.

De wereld van digitale producten, online platforms, online marketing kent voor de juiste kandidaat geen geheimen.

Het aandachtsgebied van de gezochte MBI-kandidaat zal zijn:

Het mede opzetten van een landelijk commercieel licentienemers-netwerk; het (verder) inrichten van de centrale organisatie welke de accounts van de relaties beheert / de financiële administratie voert voor de licentienemers en (mede) de concept-bewaking onder haar hoede heeft ;

De volgende kernwoorden zijn van toepassing: commercie, landelijke accounts, strategie en beleid, procesmanagement, bedrijfsvoering, contracten, financiën, facturatie, product specificatie.

Meer weten? Neem contact op met Nico Praat, Partner bij Pro-Ondernemer.

Mail: np@pro-ondernemer.nl

Tel: 06-82056643

Meer informatie?

Voornaam:*

Achternaam:*

E-mailadres:*

Telefoonnummer:*

Straat + huisnummer:*

Postcode:*

Woonplaats:*

Land:*

CV:

LinkedIn profiel:

Profielnummer:*

Bericht

[recaptcha theme:dark]