MBI VOOR FRANCHISEFORMULE IN GEZONDHEIDSZORG

Profielnummer: PO1050

De onderneming helpt zowel volwassenen als kinderen om een gezonde levensstijl terug te krijgen, te optimaliseren en te behouden. De onderneming is gespecialiseerd in het op een natuurlijke en gezonde manier verminderen van aanhoudende (chronische) klachten, zoals buikklachten, overgewicht (obesitas), diabetes (suikerziekte) en auto-immuunziekten. Dit op basis van coaching, beweging-, voeding- en voedingssupplementen advies. Daarbij wordt alles wetenschappelijk onderbouwd en wordt er uitsluitend gewerkt met gespecialiseerde artsen en therapeuten. Voor het achterhalen van de oorzaak van klachten wordt onder andere gebruik van gespecialiseerd laboratoriumonderzoek.

De onderneming stelt haar formule middels franchise ter beschikking aan zelfstandig ondernemers in de zorg. De basis voor het concept ligt in het verleden van de oprichter. Ooit woog hij 135 kilo en kampte hij met chronische gezondheidsklachten, maar nu een gezonde levensstijl heeft terug gevonden. Vanuit zijn visie, die is samengevat in zijn boek vormt dit samen met zijn succesvolle praktijk de basis voor dit toegankelijke en maatschappelijk betrokken franchiseconcept. Het concept is bewezen en inmiddels zijn al meerdere vestigingen geopend.

Voor de verdere groei van de onderneming wordt een gedreven MBI’er gezocht ter versterking van het management, zodat de onderneming haar missie extra kracht kan geven! Heb je affiniteit met gezondheidszorg en met name in de preventieve gezondheidszorg, voeding, supplementen, leefstijl en sport? Ben jij die gedreven professional die deze onderneming komt versterken? Maak dan snel kennis met ons!

Meer informatie?

Voornaam:*

Achternaam:*

E-mailadres:*

Telefoonnummer:*

Straat + huisnummer:*

Postcode:*

Woonplaats:*

Land:*

CV:

LinkedIn profiel:

Profielnummer:*

Bericht