MARKETING DIRECTOR INNOVATIE VOOR HULPBEHOEVENDEN

Profielnummer: PO0147

Onderneming met innovatieve oplossingen voor hulpbehoevenden, in eerste instantie voor mensen met beginnende dementie of Alzheimer. Ondertussen blijkt er een veel grotere doelgroep te zijn, zoals mensen met afasie, delirium, autisme, down syndroom etc.

Het bedrijf staat aan de vooravond van een verdere landelijke uitrol van haar inmiddels bewezen concept. Internationale expansie behoort tot de mogelijkheden.

Onderneming
Met inzet van ICT-ontwikkelkennis is er een ‘dementie’ klok ontwikkeld. Deze klok met datum en dag aanduiding is een staande digitale of analoge klok, waarmee zowel zorgorganisaties als particulieren (mantelzorgers) in kunnen spelen op de veranderende rol van de zorg, zonder dat dit veel tijd kost of er specifieke kennis voor nodig is. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om deze klok voor dementerenden ouderen op maatwerk te leveren.

Het bedrijf acteert in een aantoonbare groeimarkt waarvan de verwachtingen hoog zijn. Er is sprake van een solide fundament en een goed werkend concept. Samen met een gevestigde investeerder zijn er plannen tot verdere groei gemaakt.

De intentie bestaat om door middel van een netwerk van regionale licentienemers het concept uit te rollen.

De persoon die wij zoeken:

Geeft strategisch input en invulling aan het groeiscenario.
Neemt verantwoordelijkheid voor de planning en invulling van de commercie en marketing.
Beweegt zich gemakkelijk in kringen van strategische partners.
Heeft managementervaring op het snijvlak van de zorg en commercie en heeft een sterk netwerk.
De volgende kernwoorden zijn van toepassing: commercie, marketing, landelijke accounts, strategie en beleid, goede beheersing van meerdere talen, affiniteit met de zorgsector.

Meer informatie?

Voornaam:*

Achternaam:*

E-mailadres:*

Telefoonnummer:*

Straat + huisnummer:*

Postcode:*

Woonplaats:*

Land:*

CV:

LinkedIn profiel:

Profielnummer:*

Bericht