Licentienemer uitrol digitale oplossing voor hulpbehoevenden

Profielnummer: PO0146

Onderneming met innovatieve oplossingen voor hulpbehoevenden, in eerste instantie voor mensen met beginnende dementie of Alzheimer. Ondertussen blijkt er een veel grotere doelgroep te zijn, zoals mensen met afasie, delirium, autisme, down syndroom etc.

Het bedrijf staat aan de vooravond van een verdere landelijke uitrol van haar inmiddels bewezen concept. Internationale expansie behoort tot de mogelijkheden.

Onderneming
Met inzet van ICT-ontwikkelkennis is er een klok ontwikkeld waarmee zowel zorgorganisaties als particulieren (mantelzorgers) in kunnen spelen op de veranderende rol van de zorg, zonder dat dit veel tijd kost of er specifieke kennis voor nodig is. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om maatwerk te leveren.

Het bedrijf acteert in een aantoonbare groeimarkt waarvan de verwachtingen hoog zijn. Er is sprake van een solide fundament en een goed werkend concept. Samen met een gevestigde investeerder zijn er plannen tot verdere groei gemaakt.

Licentienemer
De intentie bestaat om door middel van een netwerk van regionale licentienemers het concept uit te rollen. Vereist is dat de licentienemer de commerciële werkzaamheden uitvoert die nodig zijn voor het succesvol uitbouwen van de organisatie. De licentienemer heeft een ondernemende en commerciële drive en toont een hoge mate van betrokkenheid en empathisch vermogen naar de klanten.

De licentienemer is verantwoordelijk voor de verkoopresultaten in zijn/haar regio en onderhoudt de klantcontacten. De volgende kernwoorden zijn van toepassing: commercieel, communicatief sterk, affiniteit met IT en de zorgsector, klantgericht, resultaat gericht, gewend om targets te halen, etc.

De licentienemer kan zich volledig focussen op de verkoop en de dienstverlening in zijn/haar toegewezen regio, terwijl op de achtergrond door de centrale organisatie de ondersteunende dienstverlening wordt uitgevoerd. Naast de ondersteuning wordt ook de financiële administratie verzorgd. De licentienemer wordt intensief getraind en gecoacht in de laatste ontwikkelingen ten aanzien van de producten en ondersteund bij zijn/haar commerciële activiteiten.

Het verkrijgen van de licentie vraagt een bescheiden investering. Goede verdiensten zijn mogelijk.

Meer informatie?

Voornaam:*

Achternaam:*

E-mailadres:*

Telefoonnummer:*

Straat + huisnummer:*

Postcode:*

Woonplaats:*

Land:*

CV:

LinkedIn profiel:

Profielnummer:*

Bericht