Licentienemer Linkpay

Licentienemers gezocht die Linkpay regionaal op de kaart gaan zetten

Linkpay is een platform om snel en eenvoudig diverse soorten betaallinks aan te maken om online betalingen te kunnen ontvangen. Het is niet meer nodig om een complete webshop in te richten. De betaallinks van Linkpay kunnen overal geplaatst worden: op de eigen website, in forums, op social media, op een factuur of in een e-mail. Via deze link kunnen klanten eenvoudig, veilig en snel betalen.

Het bedrijf staat aan de vooravond van een verdere landelijke lancering en zoekt naar ondernemers die Linkpay in hun regio succesvol gaan introduceren.

De wereld van digitale producten, online platforms, online marketing kent voor de juiste kandidaat geen geheimen.

De licentienemer is verantwoordelijk voor de verkoopresultaten in zijn/haar regio en onderhoudt de klantcontacten. De volgende kernwoorden zijn van toepassing: commercieel, communicatief sterk, affiniteit met IT, klantgericht, resultaat gericht, gewend om targets te halen, etc.

De licentienemer kan zich volledig focussen op de verkoop en de dienstverlening in zijn/haar toegewezen regio, terwijl op de achtergrond door de centrale organisatie de ondersteunende dienstverlening wordt uitgevoerd. Naast de ondersteuning wordt ook de financiële administratie verzorgd. De licentienemer wordt intensief getraind en gecoacht in de laatste ontwikkelingen ten aanzien van de producten en ondersteund bij zijn/haar commerciële activiteiten.

Het verkrijgen van de licentie vraagt een bescheiden investering. Goede verdiensten zijn mogelijk. Meer weten? Neem contact op met Nico Praat, Partner bij Pro-Ondernemer.

Mail: np@pro-ondernemer.nl

Tel: 06-82056643

Meer informatie?

Voornaam:*

Achternaam:*

E-mailadres:*

Telefoonnummer:*

Straat + huisnummer:*

Postcode:*

Woonplaats:*

Land:*

CV:

LinkedIn profiel:

Profielnummer:*

Bericht

[recaptcha theme:dark]