Licentienemers voor onderneming met innovatieve oplossingen voor bezorg en afhaal restaurants

PO-nummer: 6102
Het bedrijf fabriceert high-quality mobiele applicaties en websites voor restaurants die een goedkoop additioneel verkoopkanaal willen hebben en die zelf rechtstreeks met hun klanten digitaal willen communiceren om de verkoop en klanten loyaliteit te bevorderen.

Na een zeer succesvolle start, staat het bedrijf nu aan de vooravond van een verdere landelijke en internationale uitrol

Onderneming

Dit software house heeft zich gespecialiseerd in bezorg en bestel apps en websites voor restaurants en heeft in de afgelopen drie jaar een solide en groeiend klantenbestand opgebouwd in het westen van het land.

Met de apps kunnen klanten rechtstreeks hun maaltijden bestellen bij hun favoriete restaurants, zonder gebruik te hoeven maken van de grote thuis bezorg sites. Via push berichten van het restaurant weten de klanten precies welke gerechten nieuw zijn, welke aanbiedingen er zijn en of ze in aanmerking komen voor loyaliteitskortingen. Het grote voordeel voor de restauranthouder is dat dit verkoopkanaal aanzienlijk goedkoper is dan wanneer klanten via thuis bezorg sites bestellen en dat hij/zij controle heeft over de relatie met zijn/haar klanten. Ervaring leert dat restaurants met de apps hun omzet aanzienlijk kunnen verhogen.

Het bedrijf acteert in een aantoonbare groeimarkt waarvan de verwachtingen hoog zijn. Er is sprake van een solide fundament en een goed werkend concept.

Samen met het management zijn er plannen tot verdere groei gemaakt.

Licentienemer

De intentie bestaat om door middel van een netwerk van regionale licentienemers het concept verder uit te rollen. In eerste aanleg in Nederland, alsmede in Vlaams sprekend België.

Vereist is dat de licentienemer de commerciële werkzaamheden uitvoert die nodig zijn voor het succesvol uitbouwen van de organisatie. De licentienemer heeft een ondernemende en commerciële drive en toont een hoge mate van betrokkenheid en empathisch vermogen naar de klanten.

De licentienemer is verantwoordelijk voor de verkoopresultaten in zijn/haar regio en onderhoudt de klantcontacten. De volgende kernwoorden zijn van toepassing: commercieel, communicatief sterk, affiniteit met de horeca sector en digitale media, klantgericht, resultaat gericht en gewend om targets te halen.

De licentienemer kan zich volledig focussen op de verkoop en de dienstverlening in zijn/haar toegewezen regio, terwijl op de achtergrond door de centrale organisatie de ondersteunende dienstverlening wordt uitgevoerd. Naast de ondersteuning wordt ook de financiële administratie verzorgd. De licentienemer wordt intensief getraind en gecoacht in de laatste ontwikkelingen ten aanzien van de producten en ondersteund bij zijn/haar commerciële activiteiten.

Het verkrijgen van de licentie vraagt een bescheiden investering. Goede verdiensten zijn mogelijk.

 

Meer informatie?

Voornaam:*

Achternaam:*

E-mailadres:*

Telefoonnummer:*

Straat + huisnummer:*

Postcode:*

Woonplaats:*

Land:*

CV:

LinkedIn profiel:

Profielnummer:*

Bericht