Franchisenemers praktijk leefstijlbegeleiding en integrale geneeskunde

Profielnummer: PO0141

De onderneming helpt zowel volwassenen als kinderen om hun gezondheid terug te krijgen, te optimaliseren en te behouden. De onderneming is gespecialiseerd in het op een natuurlijke en gezonde manier verminderen van aanhoudende (chronische) klachten, zoals buikklachten, overgewicht (obesitas), diabetes (suikerziekte) en auto-immuunziekten. Dit op basis van coaching, beweging-, voeding- en voedingssupplementen advies. Daarbij wordt alles wetenschappelijk onderbouwd en wordt er uitsluitend gewerkt met gespecialiseerde artsen en therapeuten. Voor het achterhalen van de oorzaak van klachten wordt onder andere gebruik van gespecialiseerd laboratoriumonderzoek.

De onderneming stelt haar formule middels franchise ter beschikking aan zelfstandig ondernemers in de zorg. De basis voor het concept ligt in het verleden van de oprichter. Ooit woog hij 135 kilo en kampte hij met chronische gezondheidsklachten. Vanuit zijn visie, die is samengevat in zijn boek vormt dit samen met zijn succesvolle praktijk de basis voor dit toegankelijke en maatschappelijk betrokken franchiseconcept. Het concept is bewezen en inmiddels zijn al meerdere vestigingen geopend.

Voor nieuwe vestigingen zijn wij op zoek naar franchisenemers met een medische achtergrond. Een interne opleiding bieden jou alle kansen om succesvol te zijn in jouw regio. Naast het opstellen van een behandelplan, is het adviseren van patiënten een belangrijke taak. Je moet mensen zo ver zien te krijgen dat ze aan de slag gaan met het behandelplan en dit volhouden. Je moet hen dus goed kunnen motiveren en je inleven in de situatie van de patiënt.

Lijkt het je een uitdaging om in te stappen in een jong bedrijf met ambitie? Wij zien je reactie dan graag tegemoet.

Vermogen t.b.v. de praktijk opstart € 25.000
Entree fee € 10.000

Meer informatie?

Voornaam:*

Achternaam:*

E-mailadres:*

Telefoonnummer:*

Straat + huisnummer:*

Postcode:*

Woonplaats:*

Land:*

CV:

LinkedIn profiel:

Profielnummer:*

Bericht

[recaptcha theme:dark]