Franchisenemer praktijk Heemskerk (preventieve) gezondheidszorg

Profielnummer: PO1043

De onderneming helpt zowel volwassenen als kinderen om hun gezondheid terug te krijgen, te optimaliseren en te behouden. De onderneming is gespecialiseerd in het op een natuurlijke en gezonde manier verminderen van aanhoudende (chronische) klachten, zoals buikklachten, overgewicht (obesitas), diabetes (suikerziekte) en auto-immuunziekten. Dit op basis van coaching, beweging-, voeding- en voedingssupplementen advies. Daarbij wordt alles wetenschappelijk onderbouwd en wordt er uitsluitend gewerkt met gespecialiseerde artsen en therapeuten. Voor het achterhalen van de oorzaak van klachten wordt onder andere gebruik van gespecialiseerd laboratoriumonderzoek.

De onderneming stelt haar formule middels franchise ter beschikking aan zelfstandig ondernemers in de zorg. De basis voor het concept ligt in het verleden van de oprichter. Ooit woog hij 135 kilo en kampte hij met chronische gezondheidsklachten. Vanuit zijn visie, die is samengevat in zijn boek vormt dit samen met zijn succesvolle praktijk de basis voor dit toegankelijke en maatschappelijk betrokken franchiseconcept. Het concept is bewezen en inmiddels zijn al meerdere vestigingen geopend.

Ben jij die “best of the best” gedreven therapeut/arts die ons komt helpen?

Voor de praktijk in Heemskerk zoekt de onderneming een gedreven MBI kandidaat met brede kennis en ervaring die bereid is zich te committeren en partner te worden in de praktijk. Dat houd in dat je bereid bent om je in te kopen in de praktijk met als doel om samen met de oprichter, deze locatie verder uit te bouwen en cliënten nog beter te kunnen helpen.

Aangezien de praktijk in Heemskerk de eerste vestiging is worden hier veelal complexe casussen behandeld. Je moet bereid zijn en de instelling hebben om de beste te zijn, evenals al onze andere kandidaten. Goed is niet goed genoeg, “Be the best of the best!” is ons motto.

Uiteraard werk je direct samen met de oprichter die je alle kneepjes en ervaring kan bijbrengen. Op die manier kan gezamenlijk worden gewerkt aan de steeds complexer wordende casussen.

Ben jij die gedreven professional die wij zoeken? Maak dan snel kennis!

Vraagprijs 50k

Meer informatie?

Voornaam:*

Achternaam:*

E-mailadres:*

Telefoonnummer:*

Straat + huisnummer:*

Postcode:*

Woonplaats:*

Land:*

CV:

LinkedIn profiel:

Profielnummer:*

Bericht

[recaptcha theme:dark]