Commercieel DGA bedrijf educatieve markt

Profielnummer PO1039

Aan leerlingen worden steeds hogere eisen gesteld. Huiswerk is in veel gezinnen een bron van spanning. De markt voor studiebegeleiding kent dan ook al jaren een sterke groei. Deze onderneming heeft meerdere vestigingen in een van de nationale grootsteden. Ze heeft zich daar meer dan bewezen met de hoogste slagingspercentages in de markt. Dat komt door een strategie van operational excellence die persoonlijke aandacht combineert met IT. Het is nu tijd volop de vleugels uit te slaan, landelijk en internationaal.

Uw taak als commercieel directeur is het (door-)ontwikkelen en onderhouden van het merk. Een hoofdrol speelt u bij het opzetten van nieuwe vestigingen, inclusief de lokale commercie en organisatie. Hierop blijft u sturend, ondersteunend en enthousiasmerend toezicht houden.

Uw profiel is die van een kwaliteitsbewuste commerciële professional. U heeft affiniteit en liefst ervaring met basis en/of middelbaar onderwijs, in een verkoop- of marketingfunctie. Ook online ervaring op de jeugdmarkt strekt tot aanbeveling.

Eigen inbreng is een vereiste.

Meer informatie?

Voornaam:*

Achternaam:*

E-mailadres:*

Telefoonnummer:*

Straat + huisnummer:*

Postcode:*

Woonplaats:*

Land:*

CV:

LinkedIn profiel:

Profielnummer:*

Bericht

[recaptcha theme:dark]