marketing, verkoop en distributie expert voor buitensportproduct ‘De Carver’

Onze cliënt is een ervaren, creatieve ondernemer die de ‘gaten in de markt’ weet te vinden en hier op gerichte diensten en producten ontwikkelt. Omdat onze cliënt over voldoende zelfkennis beschikt weet hij dat er voor een succesvolle lancering van zijn creaties aanvullende kwaliteiten als marketing, sales en operationele kwaliteiten nodig zijn. Deze kennis wordt door geselecteerde businesspartners toegevoegd.

Op dit moment staat een nieuwe creatie aan de vooravond van een lancering. De Carver. Na een intensieve periode van ontwerpen, onderzoek en testen (in nauwe samenwerking met partners als de TU Delft, NOC-NSF en TNO) is de Carver productie- en verkoop klaar. De Carver is een innovatief sportproduct om buiten op te rijden. Gebaseerd op het meest gezonde indoor fitness product: de crosstrainer. De doelgroep voor de Carver zijn sportieve volwassenen in de leeftijd van 25 tot 45 jaar. Ze zijn de directe koper of een deelnemer aan een outdoor activiteit of workshop/training. De Carver is er voor wie buiten actief wil sporten. Met de bewegingsintensiteit van de crosstrainer en de lol van het buiten rijden. Gemakkelijk mee te nemen en bij slecht weer ook binnen te gebruiken. Carver kan altijd en overal en geeft dat lekkere carve gevoel!

Voor dit mooie product zoeken we een ondernemer die met zijn kennis, kunde en netwerk op het gebied van marketing, verkoop en distributie  de sleutel is voor een succesvolle introductie van de Carver. Onze cliënt staat open voor alle vormen van samenwerking.

Denk je dat jij als ondernemer de geschikte kandidaat bent om dit mooie, kansrijke product (mede) in de markt te zetten? Ben je geïnteresseerd om het gesprek aan te gaan? Neem contact op met Nico Praat, partner bij Pro-Ondernemer: 06-82056643 of np@pro-ondernemer.nl

 

Meer informatie?

Voornaam:*

Achternaam:*

E-mailadres:*

Telefoonnummer:*

Straat + huisnummer:*

Postcode:*

Woonplaats:*

Land:*

CV:

LinkedIn profiel:

Profielnummer:*

Bericht