Chief Executive Officer

PO1059

Voor een Nederlandse scale-up die een zeer gebruiksvriendelijke en strak vormgeven Wi-Fi thermostaat heeft ontwikkeld en een leidende rol heeft op de Nederlandse markt zoeken wij een:

Chief Executive Officer (o.b.v. Management Buy In)

Van de nieuwe CEO wordt verwacht dat deze zich verdiept in de tot nu toe gevolgde strategie en op basis hiervan de volgende fase vorm geeft. Hij/zij is in staat om het pioniersdenken van de huidige crew om te buigen naar een sustainable groei scenario met behoud van de kern van de huidige formule.

Wij zoeken iemand met visie op de InternetofThings-markt en die leiding kan geven aan de onderneming. Nadruk hierbij ligt op het (internationale) groeiscenario netwerk, optimalisatie van de productie, R&D roadmap en financiering van de business.

De persoon die wij zoeken

  • Geeft leiding en bepaalt de de koers van de organisatie.
  • Neemt verantwoordelijkheid over de hele organisatie
  • Beweegt zich gemakkelijk in kringen van strategische partners en de daarbij behorende financiers.
  • Heeft managementervaring op het snijvlak van (consumenten) elektronica en sales en heeft een sterk netwerk in de (on- en offline) retail.
  • Is gewend om de nieuwe media te voeden.

De kandidaat is goed geïnformeerd op het gebied van home-automation en de trends die er zijn in de diverse gerelateerde doelgroepen. Hij kent het speelveld van app gerelateerde devices met name op het gebied van energiebesparing en monitoring. Kandidaat kan goed leidinggeven in een dynamische omgeving.

De kandidaat wordt de mogelijkheid geboden om op basis van Management Buy-in een aanzienlijk belang in het bedrijf te nemen en de leiding op zich te nemen inzake het algemene beleid van de onderneming.

Het bedrijf biedt een (technisch) bewezen product met een goede businesscase en richt zich op de high-end markt en staat bekend als ‘first mover’.

De kandidaat heeft de mogelijkheid de toekomst van het bedrijf mede vorm te geven en samen te werken in een team van getalenteerde mensen op het raakvlak van IoT, design en commercie.

Geïnteresseerd? U wilt meer informatie? Vul dan het contactformulier in.

Meer informatie?

Voornaam:*

Achternaam:*

E-mailadres:*

Telefoonnummer:*

Straat + huisnummer:*

Postcode:*

Woonplaats:*

Land:*

CV:

LinkedIn profiel:

Profielnummer:*

Bericht