MBI VOOR UITROL DIGITALE OPLOSSING VOOR HULPBEHOEVENDEN

Profielnummer: PO0145

Onderneming met innovatieve oplossingen voor hulpbehoevenden, in eerste instantie voor mensen met beginnende dementie of Alzheimer. Ondertussen blijkt er een veel grotere doelgroep te zijn, zoals mensen met afasie, delirium, autisme, down syndroom etc.

Het bedrijf staat aan de vooravond van een verdere landelijke uitrol van haar inmiddels bewezen concept. Internationale expansie behoort tot de mogelijkheden.

Onderneming
Met inzet van ICT-ontwikkelkennis is er een ‘dementie’ klok ontwikkeld. Deze klok met datum en dag aanduiding is een staande digitale of analoge klok, waarmee zowel zorgorganisaties als particulieren (mantelzorgers) in kunnen spelen op de veranderende rol van de zorg, zonder dat dit veel tijd kost of er specifieke kennis voor nodig is. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om deze klok voor dementerenden ouderen op maatwerk te leveren.

Het bedrijf acteert in een aantoonbare groeimarkt waarvan de verwachtingen hoog zijn. Er is sprake van een solide fundament en een goed werkend concept.

Samen met een gevestigde investeerder zijn er plannen tot verdere groei gemaakt. De intentie bestaat om door middel van een netwerk van regionale licentienemers het concept uit te rollen.

Het aandachtsgebied van de gezochte MBI-kandidaat zal zijn:

  • Het mede opzetten van een landelijk commercieel licentienemers-netwerk; het (verder) inrichten van de centrale organisatie welke de accounts van de relaties beheert / de financiële administratie voert voor de licentienemers en (mede) de concept-bewaking onder haar hoede heeft;
  • De volgende kernwoorden zijn van toepassing: commercie, landelijke accounts, strategie en beleid, procesmanagement, bedrijfsvoering, contracten, financiën, facturatie, product specificatie, goede beheersing van meerdere talen, affiniteit met de zorgsector.

Meer informatie?

Voornaam:*

Achternaam:*

E-mailadres:*

Telefoonnummer:*

Straat + huisnummer:*

Postcode:*

Woonplaats:*

Land:*

CV:

LinkedIn profiel:

Profielnummer:*

Bericht