MBI

Bent u een MBI-kandidaat op zoek naar die unieke Management Buy-In kans? De markt kent vele MBI-kandidaten, die net als u op zoek zijn naar een interessante bedrijfsovername of bedrijfsopvolging. Het valt niet mee om binnen een redelijke termijn die unieke kans voor de juiste prijs tegen het lijf te lopen. Ervaring of een effectief netwerk hiervoor ontbreekt vaak. De markt is immens en ondoorzichtig tegelijkertijd.

MBI

Samen participeren

Pro-Ondernemer bestaat uit partners die reeds tientallen jaren actief zijn op de bedrijfsovername markt en gespecialiseerd zijn in het ‘upscalen’ van beloftevolle ondernemingen. Hierdoor is het vinden en selecteren van de ‘krenten uit de pap’ een professie geworden. Het gevolg is een uitgebreid netwerk en optimale expertise met betrekking tot bedrijfsovernames en participaties. Zo is er een kwalitatieve portefeuille van ondernemingen en deelnemingen die voor u interessant kunnen zijn als MBI-kandidaat.
MBI
Pro-Ondernemer tracht in haar deelnemingen kennis en waarde toe te voegen. Management ofwel u als MBI-kandidaat speelt hierin een leidende rol. Samen met Pro-Ondernemer participeert u in een onderneming, als gelijkwaardige partners. Als ‘partner in business’ is er immers een doel: samen overnemen en optrekken en hier een succes van maken.
MBI
MBI

Onderneming overnemen?

Laat uw gegevens achter. Wij nemen contact met u op voor het maken van een informatief en geheel vrijblijvende afspraak met één van onze partners.

Pro-Ondernemer