Investeren in beloftevolle ondernemingen

Als investeerder kunt u investeren in ons investeringsfonds. Dit fonds spreidt haar investeringen over alle bedrijfsprojecten van Pro-Ondernemer. Elk van deze projecten zijn geselecteerd op basis van strenge criteria en vormen daadwerkelijk de krenten uit de pap. Pro-Ondernemer investeert zelf mee als hoofdinvesteerder.

Investeren in beloftevolle ondernemingen

Investeringsfonds

Het Fonds is een samenwerkingsverband tussen veelbelovende ondernemingen en investeerders. Het Fonds biedt beleggers de mogelijkheid te investeren in sterk groeiende bedrijven. Door het samenbrengen van vermogens in een Fonds ontstaat er een groter investeringsvolume, met als gevolg dat er voor iedere individuele belegger een betere spreiding kan worden gerealiseerd.
Investeren in beloftevolle ondernemingen

Proof of concept

Daarnaast profiteert het Fonds van de expertise, ervaring en inzet van Pro-Ondernemer. Het Fonds stelt zich ten doel om ondernemingen, met een succesvolle start-up fase achter de rug, te ondersteunen in de Scale-Up fase. Hiervoor zijn vaak verschillende ‘ingrediënten’ nodig die een onderneming tekort komt. Het Fonds voorziet in de kapitaalbehoefte dat gepaard gaat met ambitie om een onderneming naar het volgende niveau te brengen.

Kennis en ervaring

Naast de kritische blik op de ondernemingen, wordt kritisch gekeken naar de daadwerkelijke toegevoegde waarde die Pro-Ondernemer kan brengen naast het kapitaal. Er worden geen investeringen gedaan waarbij het Fonds slechts kapitaal verschaft.
Investeren in beloftevolle ondernemingen

Investeren

Voornaam:*

Achternaam:*

E-mailadres:*

Tel:*

Straat + huisnummer:*

Postcode:*

Woonplaats:*

Land:*

Op welke wijze bent u met ons in contact gekomen:

LinkedIn profiel:

Bericht:

Pro-Ondernemer