Introductie innovatieve blusbal

Met de explosieve groei van elektrische apparaten in het huishouden worden meterkasten zwaarder en zwaarder belast. Daarnaast worden huizen tegenwoordig vaak uitgerust met zwakke elektrische leidingen en plastic gasbuizen waardoor het brandgevaar in huis verontrustend toeneemt.

Met de SGS gecertificeerde blusbal wordt extra schade, overlast en persoonlijk letsel voorkomen. De Von Vuuren blusbal is een volledig automatische brandblusser die bij aanraking met open vuur meteen met een knal ontploft. Deze ontploffing is niet schadelijk voor het menselijk gehoor, maar wel zodanig effectief dat iedereen in de omgeving gealarmeerd zal zijn en het vuur gedoofd.

Met zijn 1.3 kilo is de Von Vuuren een lichtgewicht brandblusser, zowel voor jongeren als ouderen met gemak te gebruiken. Hij wordt geleverd met een stevig ijzeren frame waarmee hij aan plafond en muur bevestigd kan worden. Zo kan de Von Vuuren Blusbal gemakkelijk geplaatst worden op plekken met een verhoogde kans op brand, zowel binnen als buiten het huis. Daarnaast is de blusbal ook voor bedrijven zeer toepasbaar, bijvoorbeeld in serverruimten.

Blusbal thuis brand blussen
Landelijke uitrol
Dit product kan voor veel particulieren en bedrijven een zeer doeltreffend wapen bij brandbestrijding betekenen. Von Vuuren Blusbal BV heeft daarom het initiatief genomen om te komen tot een landelijk netwerk van regionale licentienemers die elk in hun regio de verspreiding via diverse kanalen zullen gaan oppakken. Von Vuuren Blusbal BV heeft gekozen voor Pro-Ondernemer om haar bij te staan met haar organisatorische en financiële kennis.

admin

About

Pro-Ondernemer wil als toonaangevende investeringspartner, optimale kansen bieden aan groei-initiatieven en deze ontwikkelen tot succesvolle ondernemingen door gericht kennis, kunde en kapitaal samen te brengen en elkaar aan te laten vullen.