Digitale marketingabonnementen

Shine Blue en Pro-Ondernemer bundelen krachten voor de uitrol van digitale
marketingabonnementen aan lokale MKB’s in Nederland en KMO’s in België onder de
naam: Shine Blue Local.

Shine Blue is een Belgisch digital marketing agency, dat bedrijven helpt om online hun klantenpotentieel te maximaliseren. Het biedt bedrijven geïntegreerde digitale oplossingen die perfect aansluiten bij hun doelstellingen en budget.

Door het contact met lokale bedrijven heeft Shine Blue een formule uitgewerkt om lokale klanten optimaal te ondersteunen met hun digitale behoeften. Shine Blue Local biedt digitale marketingabonnementen aan die naadloos aansluiten bij de behoeften van lokale bedrijven.

De grote voordelen voor lokale bedrijven in het gebruik van de diensten van Shine Blue Local zijn de snelle inzetbaarheid, de flexibiliteit en weinig upfront investering. De diensten worden aangeboden in een abonnementsformule zodat er tevens spreiding van de kosten is voor de lokale bedrijven. Met het Shine Blue Local concept kunnen er op korte termijn resultaten geboekt worden, zodat de lokale bedrijven online hun concurrentiepositie kunnen verstevigen en verder uitbouwen.

De diensten van Shine Blue Local worden ingezet voor het bouwen een nieuwe (responsive) website, het opzetten van online marketing campagnes (Google AdWords, Facebook advertenties), het beheren van social media campagnes, het optimaliseren voor zoekmachines en het rapporteren van de webanalytics. Voor alle gekozen diensten wordt een maandelijks bedrag betaald. Het aanbod aan diensten zal in de toekomst nog verder uitgebreid worden met o.a. e-commerce oplossingen.

Vorig jaar heeft 54% van de Belgen online gekocht, terwijl slechts 1 op 8 bedrijven online verkopen. In Nederland hebben maar liefst 80% van de consumenten online gekocht. Zowel Belgische KMO’s als Nederlandse MKB’s lopen hierdoor heel wat omzet mis. Mits het inzetten van betaalbare digitale marketing kan ervoor zorgen dat de online consument bereikt wordt.

Het concept van Shine Blue Local werd de afgelopen twee jaar uitgetest en gefinetuned op de Belgische markt. Om het concept versneld uit te rollen in de Nederlandse en Belgische markt hebben Shine Blue en Pro-Ondernemer de handen in elkaar geslagen.

Shine Blue Local is momenteel op zoek naar twee Country Managers voor het opzetten van een team van licentienemers. Na een geslaagde uitrol in Nederland en België wordt niet uitgesloten om ook richting Duitsland en Frankrijk te kijken.

Over de initiatiefnemers:
De oprichter van Shine Blue Dhr. Winnie Vincken, MBA, is een ervaren internet ondernemer met een grote affiniteit voor de Belgische markt en met bewezen ervaring in digitale marketing. Hij heeft participaties in enkele online bedrijven en geeft opleidingen Digitale Marketing. In 2013 richtte hij Shine Blue op met het idee om zijn ervaringen met digitale ontwikkelingen in de Belgische markt over te brengen aan KMO’s. Binnen Shine Blue Local neemt hij de rol van Algemene Directeur waar.

Wilt u meer informatie over Shine Blue of heeft u interesse in de participatiemogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

admin

About

Pro-Ondernemer wil als toonaangevende investeringspartner, optimale kansen bieden aan groei-initiatieven en deze ontwikkelen tot succesvolle ondernemingen door gericht kennis, kunde en kapitaal samen te brengen en elkaar aan te laten vullen.