Crowdfundingcampagne Von Vuuren blusbal live!

Pro-Ondernemer kondigt trots aan: onze eerste crowdfundingcampagne voor de Von Vuuren blusbal is live op Symbid!

Een korte introductie van het product:
De Von Vuuren blusbal is een compacte brandblusser die wordt geïnstalleerd op brandgevaarlijke plekken zoals meterkasten, welke branden al in een zeer vroeg stadium, zelfstandig blust. De bal komt tot ontploffing wanneer deze in aanraking komt met vuur en verspreidt een poeder dat de zuurstof uit de ruimte wegneemt. Hierdoor dooft het vuur voordat het verder kan groeien. Menselijk handelen is hierdoor niet noodzakelijk en mede daardoor veiliger dan de handmatige brandblussers die u nu heeft staan!

De blusbal zorgt voor minder schade aan het huis of bedrijfspand en dus meer veiligheid, voor een goedkopere prijs (€ 49,95) door de lange levensduur van 7 jaar.

De Von Vuuren blusbal is dus een veiliger en goedkoper product dat grote schade aan ieders eigendom voorkomt. In zijn totaliteit is het een beter product dan er op de rest van de markt aan wordt geboden op het gebied van het blussen van klein tot middelgrote branden.

Via de Crowdfundingcampagne stellen we u en de rest van Nederland op de hoogte van het bestaan van de blusbal en beginnen we met de verkoop. We zijn op zoek naar mensen die ook de meerwaarde van het product zien en samen met ons het concept willen laten groeien. Voor uw investering ontvangt u aandelen in de Von Vuuren International BV, ontvangt u dividend op jaarlijkse basis. Ook ontvangt iedereen vanaf een investering van 250 euro een blusbal!

Op het Symbid platform presenteren wij ook onze prognoses voor de onderneming, zodat u nu ook kunt zien hoeveel mogelijkheden er zijn met dit vernieuwende blusproduct.

Als u geïnteresseerd bent, investeer dan mee en wordt betrokken bij de onderneming, of neem alvast contact met ons op. Behoefte aan nog meer betrokkenheid? Er zijn ook opties in de rol als licentienemer of MBI-er binnen de organisatie.

admin

About

Pro-Ondernemer wil als toonaangevende investeringspartner, optimale kansen bieden aan groei-initiatieven en deze ontwikkelen tot succesvolle ondernemingen door gericht kennis, kunde en kapitaal samen te brengen en elkaar aan te laten vullen.